Wie zijn we?

Om Jo-lynn voor te stellen zou ik kunnen beginnen met heel onze geschiedenis te beschrijven. Die gaat echter bijna 16 jaar terug en zou voornamelijk gevuld zijn met middelbare-school-perikelen (inclusief vriendjes) en hogeschool-examen-stress. De vraag is nog maar of iemand daar boodschap aan heeft aangezien onze leventjes (én vriendjes) nu met 360° gedraaid zijn.

Jo-lynn is een fiere, chaotische, liefhebbende mama van twee stoere jongetjes: Lenn en Lou en een al even fiere, chaotische en liefhebbende echtgenote. Naast deze fulltime job, geeft ze ook nog les in een middelbare school en is ze gebeten door alles wat met naaien en haken te maken heeft. Wat Jo-lynn typeert is dat ze meer dan 24 uren in een dag heeft. Hoe ze erin slaagt om dit alles te combineren is mij nog niet duidelijk, maar het staat als een paal boven water dat ze zowel in haar twee jobs als in haar uit de hand gelopen hobby met de grootste onderscheiding slaagt.

-x- Marie 

Een West-Vlaamse Limburgse zotte doos eerste klas. Dat is Marie! Ze is al jaren de enige die me met 1 zin aan het lachen kan brengen. Ze bezit het talent om met de meest hilarische uitspraken op de proppen te komen. Samen met haar Limburgse adonis en kleine spruiten Lotte en Bas vervult ze de oostelijke kant van het land met een goeie portie West-Vlaamse werklust en de daarbijbehorende humor.

Ik kan altijd bij haar terecht om over mijn twee kleine hutsepotjes of het onderwijs te ratelen, want naast een vriendin voor het leven, is ze ook een pedagogisch wonder met een vlotte pen en het hart op de tong. Eentje waar we het laatste nog niet van gezien hebben!

-x- Jo-Lynn 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s