5 redenen om Bloglovin te installeren

Gisteren vertelde ik al over de app die hier dagelijks geopend wordt. Toen ik zwanger was van Lenn (en Bart volop aan het verbouwen was) leerde ik Bloglovin kennen. Ik was heel snel verkocht. Ik volgde in den beginne veel creatieve blogs en mamablogs, maar dat groeide ondertussen uit tot een grote collectie met kookblogs, persoonlijke blogs, reisblogs …
Waarom Bloglovin misschien ook iets voor jou is?
  1. Je hoeft zelf geen blog te hebben om via Bloglovin blogs te kunnen lezen. Het enige wat je moet doen, is je aanmelden.
  2. Je kunt heel selectief te werk gaan en alleen die blogs volgen waarvan de thema’s, de schrijfstijl, de foto’s … je aanstaan. Anders dus dan bij Facebook waar je tussen de bomen (lees: advertenties, zinloze filmpjes e.d.) het bos (lees: de persoonlijke ervaringen van mensen die je kent) niet meer kunt zien.
  3. Je hebt altijd inspiratie op knutsel-, opvoed-, kook-, reis- , uitstapjes-, cadeautjes-, lifestyle-, interieur- en ga-zo-maar-doorvlak, want je kunt een post bewaren onder een door jouw gekozen categorie. Voor de nieuwsgierigen: je kunt onder ‘collections’ op mijn profiel zien welke posts ik zoal bewaard heb de afgelopen jaren (het zijn er véél!).
  4. Je hoeft geen webadressen meer te onthouden onder Favorieten of in je mailbox om er doelbewust naar te surfen. De app geeft je telkens een update van je ongelezen posts van je favoriete blogs.
  5. Je kunt een interessante blogpost heel gemakkelijk sharen via het pijltje onderaan en zo anderen inspireren.
Ik maak wel eens een lijstje van enkele (in mijn ogen) leuke blogs om te volgen!
Hopelijk heb je er wat aan!
Jo-Lynn

 

Advertenties

3 gedachtes over “5 redenen om Bloglovin te installeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s