Hippe pannenlappen

Na een heuse babyboom lijkt het precies alsof het verhuisvirus is ingeslagen. Veel van onze vrienden zoeken andere oorden op. En een nieuwe woonst vraagt om een hippe attentie, me dunkt!

Ik had nog wat restjes Catania Grande over van de twee muzieksterren die ik haakte uit het boek ‘Haak je happy’ en zeg nu eerlijk, het zou zonde zijn om die te laten liggen in de kast. Catania haakt altijd zo lekker en splijt niet zo snel als varianten uit de goedkopere winkels. De Grande is mijn favoriet omdat het veel stoerder oogt dan de klassieke Catania.

 

Ik vind het altijd fijn om een zelfgemaakt, maar toch ook nuttig cadeautje af te geven, dus zocht en vond ik een schattig patroontje voor een toepasselijk stel pannenlappen in het tijdschrift La Maison Victor van jan-feb 2016. Onder het motto ‘een keuken kan nooit fleurig genoeg zijn’ mixte en matchte ik de restjes Catania zo goed als mogelijk en kwam ik tot dit voorlopige resultaat. Het grijze huisje moet nog een dak krijgen.

huisjes-1huisjes-2huisjes-3huisjes-4

Ik twijfel nog over hoe ik ze zal afwerken, met een label, een knoopje, een hangertje … Wat vinden jullie het leukst? Ik hoor het graag!

Liefs

Jo-Lynn

– Deze blog schreef ik voor YLA Lifestyle en wol 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s