Party on, party on, party on

Na een geslaagde Tupperware-ervaring, was een ander feestje aan de orde. Lenn werd (al!) 3 jaar. Bij een verjaardag hoort een kroon en daar werd dan ook voor gezorgd. Ik volgde deze tutorial.

DSC_0122

De kroon sprong blijkbaar onmiddellijk in het oog bij de supertoffe Tupperware-consulente en voor ik het wist had ik mijn allereerste “bestelling”! Als bij toeval verscheen enkele dagen later dan ook nog een snellere aanpak voor de verjaardagskroon.

Wat dat sneller  betreft, heb ik toch mijn bedenkingen, want ik heb er alles samen toch 3u aan gewerkt…Maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk! Het resultaat mag er gelukkig wel zijn. De kroon is veel mooier geworden dan voor mijn eigen zoontje, maar voor een ander geef je altijd de beste versie van jezelf zeker?

De kroon moest inzetbaar zijn voor 1- tot 7-jarigen, dus werkte ik met verwisselbare cijfertjes en een sluiting met velcro. Ik heb toch even moeten denken over de breedte van mijn kroon voor ik zeker was van die hoofdomtrek. Ik verlengde de basis van de kroon met 2 cm aan elke kant. De sluitstukken met de velcro zijn telkens 12 cm breed en 5 cm hoog. Ideaal voor hoofdomtrekken van 50-58 cm volgens mij! 🙂

DSC_0003

DSC_0004

DSC_0002Stof: auto’s: Soft Cactus / sterren: Stenzo

Hou de blog zeker in de gaten, want de give-away volgt gauw!

Veel liefs

Jo-Lynn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s