Feesten als een échte mama

Toen we nog studeerden, was er nu en dan eens een Upperdare-party bij iemand op kot (je-weet-wel…). Dat ging gepaard met een hoop alcohol, gegiechel en achteraf gingen we uit. Zoals dat moet als je een feestje geeft. Toen lachten we meestal nog met Tupperware, tenzij het ging om het meenemen van overschotjes eten van mama. Dan waren die potjes toch best wel handig.

Nu we zelf de 30 naderen, is er geen ontkomen meer aan de Tupperware-hype en is een Upperdare-party het verste van onze gedachten (slapen is belangrijker!). Die Tupperware-hype duurt al decennia lang. In de jaren ’70 kregen jonge koppels die trouwden een lading Tupperwarepotten waar ze hun hele getrouwde leven mee toekwamen. Godzijdank zijn we daar tegenwoordig al wat van afgestapt, zowel van dat trouwen als van die potten. Toch blijft iedere zichzelf respecterende huismoeder zweren bij Tupperware. Ik snap ook waarom want na al verschillende plastieken dozen uitgeprobeerd te hebben, vind ik die van Tupperware ook de beste.

Maar het concept blijft toch gek, niet? Een troep vrouwen die zich verzamelt bij één slachtoffer (in dit geval Jo-Lynn!) thuis. Een slachtoffer dat waarschijnlijk in haar jonge jaren ooit gezworen had om nooit-van-ze-leven een Tupperware-party te geven. Dat slachtoffer zorgt voor een hapje en een drankje en dan komt er “een Tupperware-consulent” ten tonele die je om de oren slaat met allerhande potten en keukengerief om je kasten mee te vullen. En ALTIJD slagen ze erin om je te doen geloven dat je nog iets nodig hebt! Een hele avond wordt daarmee gevuld… Met potten doorgeven, deksels open en dicht doen, ajuinen snijden in 2 seconden, rijst koken in 3 seconden, eieren klutsen in 4 seconden, enz… Iedereen moet eraan geloven en lijkt het nog leuk te vinden ook!

Party like a real mom… right!

keep-calm-have-a-tupperware-party-1

Marie

Advertenties

Een gedachte over “Feesten als een échte mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s