Meisjestijd

Enkele weken geleden werden we verwacht op een feestje van … een meisje! Jaaaaa, voor mij een reden tot een jolige vreugdesprong. Met mijn twee zonen komen de roze, rode, oranje … stofjes hier niet veel uit de kast. Dus nu kon ik mij eindelijk nog eens laten gaan!

En we waren van plan om all the way te gaan… ware het niet dat ik er weer veel te laat aan begonnen ben. Het werd dus een nachtelijk ritstasje. Zo Geknipt blijft een van de duidelijkste – en dus ook mijn favoriete – naaiboeken. 

Tijdens mijn zwangerschapsverlof volgde ik een ritsenworkshop en herstelde ik zelfs een jeans van de wederhelft *trots trots*, maar toch stak de ritsenangst weer de kop op bij dit tasje. Herhalen komt er meestal niet op tijd van… (een leerkracht die dit zegt, ai ai) Die angst was helemaal niet nodig, zo bleek. Het verliep van een leien dakje.

De jongedame in kwestie was alleszins blij met haar nieuw tasje (en het centje erin 😉 ).


Stofjes met motief: Kruidvat (vorig jaar)
Roze gabardine: Stoffenfee

Mijn strijkijzer werkte niet goed mee die nacht, maar dat is ondertussen al opgelost met een spiksplinternieuw STOOMstrijkijzer! Ja, dat had ik hier nog niet… Wat een verademing!

Veel liefs

Jo-Lynn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s